You are here: Home » Digitale fotografie » My favourite gadgets: Nikon Coolpix S6200

My favourite gadgets: Nikon Coolpix S6200

geschreven door Constance

Ik krijg van de vraag, wat is jouw favoriete gadget? Daarom heb ik de afgelopen 10 dagen een overzicht gemaakt van gadgets waar ik helemaal blij van wordt (de lijst had ik natuurlijk kunnen uitbreiden tot wel 100 favoriete gadgets ipv. 10 maar je moet nu eenmaal kiezen.) En misschien dat mijn lijst jullie gelijk een cadeautip voor de Sint of Kerst heeft gegeven.


Tenslotte kies ik als laatste gadget de Nikon Coolpix S6200 digitale compactcamera. Natuurlijk maakt de Coolpix S6200 mooie, heldere en duidelijk foto’s maar de reden waarom je de Nikon S6200 moet aanschaffen is de kwaliteit van de HD-video en vooral het stereogeluid bij de opnames is subliem! Ik heb zelf geluidopnames gemaakt van het concert van George Michael en Testman en ikzelf waren helemaal verbijsterd van de geweldige opnames. (Ik heb zelf nl. 2 kleine compact HD-video camera’s die mooie beelden maken, maar waarbij het geluid altijd te wensen overlaat.) De Coolpix S6200 is een 16 megapixel camera met een 10x optische zoom en is lekker klein waardoor je hem altijd mee kan nemen in je handtas of gewoon in je broekzak!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com