You are here: Home » Beauty gadgets » My favourite gadgets: Philips Sonicare tandverzorging

My favourite gadgets: Philips Sonicare tandverzorging

geschreven door Constance

Ik krijg regelmatig de vraag, wat is nu jouw favoriete gadget? Daarom ga ik 10 dagen een lijst publiceren met My favourite gadgets. En aangezien het bijna Sinterklaas en Kerst is, zijn dit gelijk leuke cadeautips.


Ik vind een goed verzorgde mond erg belangrijk en ga dan ook braaf elk half jaar naar de mondhygiëniste en de tandarts toe. Maar zelf kan je ook het eea. doen om mooie, gezonde tanden, kiezen en tandvlees te krijgen èn te houden en dat kan met behulp van een elektrische tandenborstel en flossapparaat. Ik heb van Philips een 2-tal Sonicare artikelen getest, samen met Testman, en zelfs onze mondhygiëniste was onder de indruk van het resultaat. Zowel Testman als ikzelf hadden in het verleden last van tandsteen maar na een aantal weken gepoetst te hebben met de Sonicare DiamondClean en geflost te hebben met de Sonicare AirFloss was er bijna geen tandsteen meer en was ze zo klaar met onze monden. Verder vind ikzelf ook dat de Sonicare borstels een schoner en frisser gevoel geven als je gepoetst hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com