You are here: Home » Beauty » My favourite things: Philips Lumea ontharingsapparaat

My favourite things: Philips Lumea ontharingsapparaat

geschreven door Constance

Ik krijg regelmatig de vraag, wat is nu jouw favoriete….? Daarom ga ik de aankomende 10 dagen een lijst publiceren met My favourite things. En aangezien het bijna Sinterklaas en Kerst is, zijn dit gelijk leuke cadeautips.


De Philips Lumea wordt nu al ruim een jaar door mij gebruikt en ik ben nog steeds even enthousiast als toen ik net begon met de Lumea. Sterker nog, ik vergeet regelmatig dat ik mijn benen weer eens moet gaan ‘behandelen’ met de Lumea en daarom heb ik me nu ook maar aangemeld voor de ‘herinner service’ van Philips. Ik heb de 1e versie van de Lumea gekregen, en intussen is er ook de Lumea Precision uitgebracht en deze heeft een extra ontharingskapje waarmee je je gezicht kunt behandelen. Maar speciaal voor iedereen die al de ‘gewone’ versie heeft, je kunt bij de online winkel van Philips dit kapje los bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com