You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Droam

Gadget Test: Droam

geschreven door Constance

Jullie hebben een paar weken geleden kunnen lezen dat er voor bellen en internetten in het buitenland gebruik gemaakt kan worden van de Droam (het artikel kan je hier nalezen) en aangezien ik as. week gezellig aan het dobberen ben op de Arabische Zee en ik weet hoe kostbaar internetgebruik op een cruiseschip is, wilde ik heel graag de Droam meenemen.

Aangezien ik buiten Europa reis, heb ik een offerte gekregen en daaruit blijkt dat de Droam werkt in de Emiraten Dubai en Abu Dhabi, alleen is het Sultanaat Oman nog een vraagteken. Maar toch ben ik erg nieuwsgierig hoe de Droam werkt (zodat ik jullie dit ook kan laten weten) en krijg ik de MiFi opgestuurd. Ik kan dan gewoon mijn email lezen en beantwoorden, elke dag even de Nederlandse kranten lezen (maar niks downloaden) en dat zonder torenhoge rekeningen. Dus mijn testreview volgt begin december, mooi op tijd voordat iedereen met Kerst en Oudjaar op vakantie gaat.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com