You are here: Home » Accessoires » Leren accessoires

Leren accessoires

geschreven door Constance

Waarschijnlijk ken je de online shop Etsy wel. Zo niet, dit is een Amerikaanse online winkel met heel veel bijzondere accessoires, die allemaal met de hand worden gemaakt, door verschillende kunstenaars. En daar kwam ik mooie leren iPad en andere accessoires tegen.

Bij done Leather kan je terecht voor een leren iPad hoes is met de hand beschilderd is en je kunt hem afsluiten dmv. de drukknoppen. En dat voor slechts US$ 60,- is het een ideaal Sint- of Kerstcadeau. Wil je je koffer of laptoptas personaliseren, dan zijn er leren bagagelabels te koop waarbij je kunt kiezen uit afbeeldingen. En ook de leren wijnzakken zijn natuurlijk erg leuk om weg te geven èn om te krijgen.

En behalve deze accessoires heeft Etsy nog veel meer leuke cadeaus voor in huis, tuin of keuken. Echt de moeite waard om eens te gaan shoppen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com