You are here: Home » Accessoires » Oprolsysteem voor snoeren en kabels

Oprolsysteem voor snoeren en kabels

geschreven door Constance

Ik heb er nog steeds regelmatig last van, (headset)kabels die helemaal in de knoop zitten. Het is reuze irritant en ook nog eens slecht voor je kabels.

Toevallig kreeg ik van mijn buurvrouw een Bobino Cable Buddy. Dit is een klein ‘schijfje’ met aan beide kanten 2 uitsparingen waarin je je kabels kunt stoppen en hierdoor blijven ze uit de knoop. En er zijn 3 verschillende mate; de kleinste is speciaal bedoeld voor je hoofdtelefoon, maat M voor je USB-kabels en in de grootste maat passen je laptopsnoeren.

Ik heb gelijk een aantal extra Cable Buddys besteld en nu ben ik van snoeren probleem af.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com