You are here: Home » Accessoires » Logitech Joystick en Keyboard voor iPad

Logitech Joystick en Keyboard voor iPad

geschreven door Constance

Logitech komt met 2 nieuwe accessoires voor de iPad. Het gaat om de Logitech Fold-Up Keyboard en de Logitech Joystick beiden voor de iPad 2 (de Joystick is ook geschikt voor de iPad).

De Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 zorgt voor meer gebruiksgemak tijdens het uitwerken van teksten onderweg. De Bluetooth Fold-Up Keyboard maakt gebruik van de volledige breedte van de iPad, wat typen comfortabel maakt. Door de iPad in de standaard te plaatsen en open te klappen, kan direct worden gestart met typen en als je hem dichtgeklapt kan ie onder iPad worden opgeborgen. De Logitech Fold-Up Keyboard laadt op via USB en om energie te besparen start het toetsenbord pas op bij het openklappen en sluit het toetsenbord automatisch af bij het dichtklappen.

De Logitech Joystick for iPad, is een aanvulling op de game-ervaring voor de iPad en iPad 2. De joystick zorgt ervoor dat gebruikers zich met hun duim moeiteloos en optimaal bewegen door het speelveld. De joystick hecht met zuignappen aan de iPad en is gemakkelijk aan te brengen en verwijderen en hij blijft tijdens het gamen op de juiste plek zitten.  De Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 en de Logitech Joystick for iPad zijn beide vanaf november as.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Logitech Joystick en Keyboard voor iPad – Ladygadgets … | Web Mirror 26 augustus 2011 - 12:50

[…] See the original post here: Logitech Joystick en Keyboard voor iPad – Ladygadgets … […]

Reageer
Logitech Joystick en Keyboard voor iPad – Ladygadgets … | Web Mirror 26 augustus 2011 - 12:50

[…] See the original post here: Logitech Joystick en Keyboard voor iPad – Ladygadgets … […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com