You are here: Home » Accessoires » Introductie Samsung Galaxy Tab 10.1

Gisterenavond was het zover, de officiële lancering van de Samsung Galaxy Tab 10.1 vond plaats in Amsterdam.

In een overvolle Little Buddha Bar waren een grote menigte genodigden en BN-ers aanwezig om deze lancering bij te wonen. De uitreiking werd gepresenteerd door Winston Gerstanowitz die, namens Samsung, alle aanwezigen (waaronder ikzelf) een Samsung Galaxy Tab 10.1 mocht aanbieden! Ik zal hierbij een korte uitleg geven van de Samsung Tab en binnenkort volgt een uitgebreid testreview.

Zoals jullie weten ben ik een grote Android-fan en er zijn een aantal nieuwigheden ontwikkelt speciaal voor de Tab. Allereerst is Android Market aangepast en ziet deze er op de Tab anders uit dan op de Galaxy Smartphone. Ook heeft de Samsung Galaxy Tab 10.1 het Android 3.1 Honeycomb besturingssysteem en een 1 Ghz Dual Core processor en hierdoor kan je heel snel browsen en multitasken en dat is ook duidelijk te merken (zeker in vergelijking met mijn ‘oude’ Galaxy Tab). Deze Tab is ook erg plat (een potlood is dikker) en het scherm is heel duidelijk en heeft een hoge resolutie en een beter beeld doordat het HD kwaliteit heeft. Verder heeft deze Tab de mogelijkheid om sites te bekijken die Adobe Flash hebben.

Natuurlijk zijn de bekende Google apps, zoals Gmail, Maps, YouTube, Calender en Talk al helemaal geïnstalleerd en kan je 5 homescreens personaliseren met jouw favoriete widgets en foto’s. Niet alleen via Android Market kan je apps downloaden (gratis en betaalde) maar ook via Samsung MMM Tab zijn er leuke en handige apps beschikbaar en kan je, ism. Bol.com, ook je favoriete boeken bestellen. Met de sneltoets ‘Social Hub’ kan je in 1 keer je berichten plaatsen op Facebook, Twitter en Linkedin.

Dus binnenkort meer…..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9nu7GFdXfNg[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com