You are here: Home » Beauty » Test: Medik8 Dermaroller

Test: Medik8 Dermaroller

geschreven door Constance

Jullie hadden nog een test van mij tegoed, nl. die van de Medik8 Dermaroller. (In maart jl. heb ik het eerste artikel over de Medik8 Dermaroller geschreven.)

Afgelopen maand ben ik met de Medik8 Dermaroller en de bijgeleverde producten (Medik8 oneCleanse en Medik8 C-Tetra) aan de slag gegaan. Hoe ga je te werk? Allereerst maak je de Dermaroller schoon (steriliseren) en laat hem drogen. Dan maak je je gezicht, hals en decolleté schoon met de Medik8 oneCleanse en maak je je gezicht weer droog. Dan ga je aan de slag met de Medik8 Dermaroller zelf en daarbij verdeel je je gezicht in ‘gebieden’ (voorhoofd, linker- en rechterwang, neus, kin, linker- en rechterkant van je nek etc.) en dan ga je rollen en beweeg je de roller gelijkmatig en zachtjes 10 keer heen en weer. De eerste paar keren vond ik het een naar gevoel omdat je echt voelt dat er kleine naaldjes langs je huid gaan. Na afloop heb je een beetje trekkerig gevoel en is je huid ook wat rood. Maar bij regelmatig gebruik merk je dat je went aan de naaldjes en als je daarna de Medik8 C-Tetra aanbrengt voel je echt dat deze gelijk dieper in je huid dringt.  Natuurlijk moet je niet vergeten om de Dermaroller weer schoon te maken en op te bergen in het bijbehorende doosje.

Conclusie: De eerste paar keren vond ik het eigenlijk best wel heel pijnlijk (terwijl ik wel een hoge pijngrens heb) en totaal niet ontspannend. Verder voelde je je huid ook ‘branden’ en waren sommige plekken rood. Maar dat was een kwestie van wennen want na verloop van tijd (ik gebruik de roller 2 tot 3 keer per week) voelde ik de naaldjes een stuk minder en was mijn huid ook minder gevoelig. Wat ik wel erg prettig vind is het feit dat je voelt dat de crèmes of serums die je daarna opsmeert veel beter intrekken. Ik denk alleen wel dat als je zelf een hele gevoelige huid hebt, je wel met je schoonheidsspecialiste moet bepalen of de Medik8 Dermaroller geschikt is voor jouw huidtype.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com