You are here: Home » Beauty » Test: Innéov zonnecapsules

Test: Innéov zonnecapsules

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik aangekondigd dat ik de Innéov zonnecapsules zou gaan testen. (Dat artikel kan je hier nalezen.)

Nu bruin ik heel gemakkelijk en was daarom ook heel nieuwsgierig of een zonnecapsule bij mij nog wel enig effect zou hebben. Maar ik heb braaf elke ochtend de Innéov Intensieve Zon Antiox (speciaal voor de gebruinde huid of snel bruinende huid) ingenomen. Nu was het in mei stralend weer en kon ik niet echt merken of ik nu met de pillen nog makkelijker bruinde dan zonder, maar ik heb gewoon gesmeerd met een hoge factor zoals ik ook zonder de capsules normaal gesproken doe.

Maar juni is natuurlijk niet al te best geweest, veel regen en storm, en ik kreeg de afgelopen dagen elke keer van collega’s en vrienden de vraag of ik op vakantie was geweest en dat ik zo’n lekker bruin kleurtje had. Zelfs Testman (die mij toch echt bijna elke dag ziet) merkte afgelopen week op dat ik er toch wel bruin uitzag en zijn conclusie was gelijk: dat komt vast door die pillen.

Conclusie: bij mij hebben de Innéov Intensieve Zon Antiox capsules absoluut effect gehad en ik ga ze dan ook blijven slikken, aangezien ik pas in september op vakantie ga. Helaas kan ik, voor de blanke mensen onder ons, geen ervaring met jullie delen over de Innéov Zonnegevoeligheidscapsules.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com