Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture
  • Crocs regenlaars Crocs regenlaars
  • Senz° paraplu fietshouder Senz° paraplu fietshouder
  • Olaz lanceert CC cream Olaz lanceert CC cream
  • Handige zomerapps Handige zomerapps
  • Trendy regenkleding Trendy regenkleding
shoppen

Nieuwe fietstassen van NewLookx

Het fietstassenmerk NewLookx heeft weer een paar leuke modellen fietstassen ontwikkeld, oa. voor naar de sportschool en voor de dagelijkse boodschappen.

Zo heb je de New Looxs Canvas rugtas ( legergroen) die ook waterafstotend is. Je maakt de tas vast aan je bagagedrager dmv. 2 banden die je daarna kan wegbergen in een speciaal ritsvak.  De Postino Office is een schoudertas met vakken voor oa. je smartphone, mp3 speler en andere papieren. Ook hier zitten de haken aan de achterkant in een ritsvak.

De dubbele Yezz fietstas is gemaakt van waterdicht polyester en kan worden gebruikt samen met een kinderzitje. En dmv. de samenwerking met Qibbel zijn deze tassen perfect te combineren met  het bijpassende kinderzitje en windscherm.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?