You are here: Home » Gadgets » Nieuwe fietstassen van NewLookx

Nieuwe fietstassen van NewLookx

geschreven door Constance

Het fietstassenmerk NewLookx heeft weer een paar leuke modellen fietstassen ontwikkeld, oa. voor naar de sportschool en voor de dagelijkse boodschappen.

Zo heb je de New Looxs Canvas rugtas ( legergroen) die ook waterafstotend is. Je maakt de tas vast aan je bagagedrager dmv. 2 banden die je daarna kan wegbergen in een speciaal ritsvak.  De Postino Office is een schoudertas met vakken voor oa. je smartphone, mp3 speler en andere papieren. Ook hier zitten de haken aan de achterkant in een ritsvak.

De dubbele Yezz fietstas is gemaakt van waterdicht polyester en kan worden gebruikt samen met een kinderzitje. En dmv. de samenwerking met Qibbel zijn deze tassen perfect te combineren met  het bijpassende kinderzitje en windscherm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com