Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland
  • Test; Case Logic Intrata laptoptas Test; Case Logic Intrata laptoptas
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
ladygadgets

Notebook tassen van Trust

Toevallig was ik afgelopen week bij een Apple winkel in Utrecht en toen viel me weer op wat voor lelijke notebooktassen er bestaan voor vrouwen. Echt te truttig voor woorden.

Daarom was ik ook aangenaam verrast toen ik op de website van Trust toevallig een aantal mooie modellen tegenkwam, speciaal voor vrouwen. Zo is er de Rome uit de Carry Bag serie (in bruin en zwart) met lange hengsels zodat je haar makkelijk over je schouder kunt dragen, of de Paris die lekker ruim is zodat je ook nog al je andere spullen kwijt kunt. Mocht je toch een meer ‘standaard’ model tas overwegen, dan zijn er ook tassen in het zilver of beige. En voor de prijs hoef je het niet te laten want tussen de euro 20 en 30 heb je al zo’n leuke en mooie laptoptas.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?