Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Beauty Astirs 2010

Op 10 februari 2011 is het weer zover, dan worden in Amsterdam de felbegeerde Beauty Astirs 2010 uitgereikt. Deze jaarlijkse vakprijs wordt ook wel de Oscars van de cosmetica-industrie genoemd.

De jury bestaat uit 43 beautydeskundigen, dit zijn alle leden van de Vereniging van Cosmeticajournalisten: de toonaangevende beautyredacteuren/beautyjournalisten en webwriters van Nederland:  van glossy maand-, week- en dagbladen en van professionele sites. Zij schrijven allen dagelijks over beautyzaken, zijn op de hoogte van de beautytrends en  krijgen wekelijks beautyproducten om te testen.

En het wordt wederom spannend en dit zijn de categorieën: Best Skincare/Best Fragrance/Best Make-up/Best Hair/Best Sun/Best Body/Best Man/Best Niche. En dit jaar wordt ook voor het eerst de Best Beauty Discovery uitgereikt. Dit is de award voor de meest revolutionaire vonst van 2010 op beautygebied. De 10 genomineerden zijn vanaf 13 januari as. bekend.

De Beauty Astirs 2010 worden dit jaar door beautyexpert Thijs Willekes uitgereikt.