Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
  • Test; Wiko VIEW smartphone Test; Wiko VIEW smartphone
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
ladygadgets

Verdien geld met je oude mobieltje

In Nederland liggen momenteel zo’n 25 miljoen mobiele telefoons ongebruikt in de kast. Dat is zonde, want je kunt nu bij Cash4Mobile.com geld verdienen met je oude mobieltje. Bovendien spaar je ook nog eens het milieu, want 85% van de mobiele telefoons kan volledig worden hergebruikt.

Wat je daarvoor moet doen? Op de website Cash4Mobile.com kun je de waarde van je mobieltje bekijken en de procedure starten. Gemiddeld keert Cash4Mobile.com € 35 uit voor elk ingeleverde mobiele telefoon, dat loont de moeite zou ik zeggen! Je kunt op de website het merk en type toestel invullen, voegt je persoonlijke gegevens toe en stuurt je oude mobieltje gratis per post op. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je telefoon wordt het bedrag op je rekening gestort. Je kunt er overigens ook voor kiezen om het bedrag te schenken aan een goed doel.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?