You are here: Home » Beauty » Kiehl’s Amsterdam

Kiehl’s Amsterdam

geschreven door Constance

Gisteren heeft Tom Sebastian in de Kiehl’s Store in Amsterdam de 1e fles van de Kiehl’s special edition Crème de Corps Holiday Edition ontvangen.

Deze keer gaat de gehele opbrengst, wereldwijd, naar een goed doel, nl. het Koons Family Institute. Tevens heeft Jeff Koons ook het speciale label ontworpen voor deze, heerlijke, bodycrème en op het etiket staan verschillende kleuren tulpen getekend.

Verder heb ik ook gelijk een huidanalyse gekregen van de dames van Kiehl’s en een aantal producten mee naar huis gekregen (evenals Testman) dus binnenkort lezen jullie meer over de verschillende producten die ik (enTestman) ga testen en de resultaten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VQO40Ec_pks[/youtube[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com