You are here: Home » In & om het huis » Interieuradvies onbetaalbaar?

Interieuradvies onbetaalbaar?

geschreven door Constance

Wanneer is een produktof dienst te duur maar vooral ook wanneer is een produktof dienst te goedkoop zodat er al snel gedacht wordt dat het dus dan ook geen kwaliteit kan zijn. Een oordeel is snel geveld: interieuradvies voor zo’n goedkope prijs… kan het dan nog goed zijn?

Wanneer huur je een binnenhuisarchitect in? 

Wie kent het niet bij een aankoop? (of het nou kleding is, een auto is, accessoires voor in huis, of meubels) je twijfelt wel eens. Is dit het nou  net wel of nét niet? Past die bank in mijn woonkamer of  is die bank eigenlijk te groot? Staat die kleur hout wel bij mijn vloer? Ik hoef écht niet met de nieuwste trends mee te lopen, maar ik wil het gewoon gezellig in mijn huis. Maar hoe krijg ik dat nou voor elkaar? Ergens mist er iets.. maar wat is het? Ik wil niet nóg meer miskopen doen en al helemaal niet wanneer er een bepaald prijskaartje aan hangt.

Ik woon zelf in de noordelijke regionen van Nederland. De mentaliteit die daar geldt is  nog steeds….ik weet zelf wel hoe ik een bank neer moet zetten in mijn kamer! Daar ga je toch niet iemand anders voor inhuren en daar ook nog eens voor betalen?

De (goedkope) oplossing!

Een binnenhuisarchitect rijdt voor uw deur voor een slordige € 400,00… en dan is hij nog niet eens binnen geweest. Inhuren van een adviseur…dat heeft toch nog steeds een bepaalde klank (behalve dan dat het erg duur klinkt kan en het alleen nog maar duurder kan worden zonder dat je weet wat je krijgt).

Dan word het dus duidelijk tijd voor De Interieurtipgever!  Zó’n goed concept en nog niet iedereen kent het… dat zou niet moeten kunnen! De Tipgever kijkt met je mee of nieuwe meubels bij de bestaande stijl passen, of bij verandering – of die bij de nieuwe stijl passen zodat het toch echt je eigen huis blijft en niet de toonzaal in de showroom of die van de televisie. Want laten we wel wezen: er moet nog wel gewoon geleefd kunnen worden.

Menigmaal heb ik me er toch over verbaasd hoe bijvoorbeeld, in een televisieprogramma, een gezin met kinderen en hond verblijdt werd met een make-over door een stoffen witten bank?? Je kunt op je vingers natellen dat ze er welgeteld één dag blij mee zijn en dat het dan duidelijk een off-white bank word – als je snapt wat ik bedoel.

De Interieurtipgever blinkt uit in advies waar er echt geluisterd word naar de klant. Waar klanten echt tevreden zijn met het advies. Dat allemaal voor een mooie prijs (70,00 euro per uur) waarvan je eerst haast zou twijfelen aan de kwaliteit van het advies… totdat je het hebt uitgeprobeerd.

Dan denk je: waarom hebben we dit niet jaren eerder gedaan?

Marjon Schaeffer, InterieurTipgever Zwolle en omgeving

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com