You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Sonos komt met een draadloos dock

Sonos komt met een draadloos dock

geschreven door Constance
Microcosmes Maison & Objet Parijs

Sonos introduceert het Sonos Wireless Dock (WD100) en dit is een accessoire voor bij het Sonos multiroom-muzieksysteem.

Met het Sonos Wireless Dock kunnen gebruikers nu alle muziek van een iPod of iPhone afspelen in elke kamer in huis. Het Sonos Wireless Dock stuurt alle muziek vanaf de iPod of iPhone draadloos en digitaal naar Sonos ZonePlayers door het gehele huis. De digitale verzending zorgt voor de best mogelijke muziekkwaliteit. Het Sonos Wireless Dock is geschikt voor de volgende apparaten: iPod touch (1e, 2e en 3e generatie), iPod Classic, iPod nano (3e, 4e en 5e generatie), iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G en iPhone. Het apparaat voldoet aan de Apple-standaarden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com