Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Cellularline Total View selfiestick Test; Cellularline Total View selfiestick
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Review; Cellularline Attitude BT oordopjes Review; Cellularline Attitude BT oordopjes
ladygadgets

Sony Walkman

Sony breidt haar WALKMAN-assortiment met de S750. Deze video mp3-speler combineert hoge geluidskwaliteit met een dun ontwerp; deze is slechts 7,2 mm. De aluminium afwerking geeft de S750 een luxe uitstraling. En met de batterij heb je 50 uur geluid en 10 uur beeld.

In combinatie met de EX in-ear hoofdtelefoon levert de S750 een helder geluid met diepe bas. Dankzij de ingebouwde digitale noisecancelling technologie wordt 98% van het omgevingsgeluid weggefilterd. Hierdoor kan je optimaal van de muziek te genieten, zelfs bij een laag volume. De meegeleverde vliegtuigadapter stelt iedereen in staat om ook van noisecancelling te profiteren terwijl je gebruikmaakt van het inflight entertainmentsysteem. De Clear Audio technologie van Sony zorgt voor een verbetering van het geluid: Clear Bass en Clear Stereo worden gecombineerd met DSEE dat de hoge frequenties herstelt die verloren gaan bij het comprimeren van muziekbestanden.

Het heldere 5.1cm (2 inch) lcd-scherm toont haarscherpe video’s, foto’s en artcovers en heeft tevens een brede kijkhoek. Deze WALKMAN maakt voor het eerst gebruik van TruBlack technologie dat reflecties in het scherm tegengaat en het contrast vergroot. De gebruiker kan een eigen foto gebruiken als wallpaper of kiezen uit een van de negen voorgeprogrammeerde afbeeldingen. De WALKMAN S750 beschikt over verschillende opties om het entertainmentniveau te verhogen. Lyrics Sync toont de songtekst van een nummer op het scherm. In Karaoke Mode wordt het stemgeluid van de zanger(es) zachter gezet zodat de eigen stem beter te horen is. Wanneer sommige hoge of lagen tonen iets te hoog gegrepen zijn, kan de toonhoogte van een nummer worden aangepast zonder dat de afspeelsnelheid wordt veranderd. Door de S750 aan een tv te koppelen via een optioneel verkrijgbare A/V output kabel kan een karaoke-party worden georganiseerd. Via deze kabel zijn ook (muziek)video’s op groot beeld te tonen. De S750 kan zelfs helpen bij het aanleren van een nieuwe taal. Dankzij de Language Learning functie zijn bepaalde secties van een nummer langzamer af te spelen zonder dat de helderheid of toonhoogte verloren gaat.

De WALKMAN S750 wordt geleverd met Content Transfer software. Hiermee zijn muziekbestanden eenvoudig via drag-and-drop van de pc naar de WALKMAN over te zetten. Bestanden uit de iTunes bibliotheek (exclusief DRM-bestanden) zijn ook direct te verplaatsen. Gebruikers van Windows 7 kunnen Divx en AVCHD videobestanden eenvoudig omzetten naar een leesbaar bestand voor de WALKMAN. Dankzij Sony’s SenseMe technologie zijn afspeellijsten te maken op basis van een bepaalde stemming. SenseMe analyseert de muziekbibliotheek en creëert 10 themakanalen passend bij een specifieke stemming, van lounge langzaam tot up-tempo.

Sony WALKMAN S750 is vanaf medio oktober verkrijgbaar. De adviesprijs voor de 8GB versie 130 euro en voor de 16GB versie 160 euro. Beide modellen zijn in zwart, wit, roze en blauw leverbaar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?