You are here: Home » Gadget nieuws » Eyeliners & wimpers voor je koplampen

Eyeliners & wimpers voor je koplampen

geschreven door Constance

In het kader van ‘versier je auto’ kwam ik deze Carlashes tegen.

Met Carlashes kan je je auto een eigen ‘persoonlijkheid’ geven en ook zorgen voor een vrouwelijke touch. Er zijn verschillende modellen wimpers, compleet met bijpassende kristallen eyeliner, zodat de Carlashes passen bij jouw model koplampen. Je plakt ze bovenop de lampen (bij je motorkap) en kunt zelfs gewoon door de wasstraat rijden en de wimpers en eyeliner laten niet los. Ik weet niet of ik het mooi moet vinden maar bijzonder is het wel.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dK9NGOtSJ70[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com