You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: Zachte voeten zonder eelt met Footner

Gadget Test: Zachte voeten zonder eelt met Footner

geschreven door Constance

Het is momenteel hoogzomer en dan worden (door mannen en vrouwen) weer veel slippers en open schoentjes gedragen. En natuurlijk moet je dan wel netjes verzorgde voeten hebben, met gelakte nagels en zonder eelt. En het blijkt dat 80% van de Nederlanders last heeft van eelt en hielkloven, dus daar moet iets aangedaan worden.

Sinds kort kan je, gewoon bij je thuis, binnen 60 minuten van je ‘eeltprobleem’ af zijn dmv. de Footner Exfoliating Socks. Dit zijn sokken die de dode huidcellen afbreken en zorgen mooie gladde voeten. De sokken bevatten een gel van enzymen en zuren en deze krijgen, door de speciale pasvorm de kans om diep in alle huidlagen door te dringen en de dode huidcellen af te breken. Na 60 minuten spoel je je voeten af en dan begint het eigenlijk pas echt want na ong. 5 tot 10 dagen ben je verlost van je eelt en zijn je voeten heerlijk zacht.

Natuurlijk wil ik ook mooie, gladden en zachte voeten hebben en ga ik (samen met Testman) de Footner Exfoliating Socks gebruiken. Dus binnenkort meer, incl. voor en na foto’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com