You are here: Home » Accessoires » Digifoto in je portemonnee

Digifoto in je portemonnee

geschreven door testman

walletbeVeel vrouwen hebben fotootjes in hun portemonnee. Maar sinds de opkomst van de digitale fotocamera wordt het steeds lastiger een echt en actueel fotootje van man, dochter, vriendin of lief te vinden.

Deze WalletBe portemonnee heeft de oplossing: een geïntegreerde fotoviewer. Een digitaal fotolijstje in je croc-leren portemonnee in hip kleurtje voor slechts $11,50. Er kunnen maximaal 60 foto’s op dus al je vrienden en familieleden kunnen mee.

Wat wil een vrouw nog meer ;-)?

WalletBe-rood

Gerelateerde artikelen

4 reacties

portemonnee 31 december 2010 - 17:22

🙂 zeer leuk en niet duur! Shirley

Reageer
portemonnee 31 december 2010 - 17:22

🙂 zeer leuk en niet duur! Shirley

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com