Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Digifoto in je portemonnee

walletbeVeel vrouwen hebben fotootjes in hun portemonnee. Maar sinds de opkomst van de digitale fotocamera wordt het steeds lastiger een echt en actueel fotootje van man, dochter, vriendin of lief te vinden.

Deze WalletBe portemonnee heeft de oplossing: een geĂŻntegreerde fotoviewer. Een digitaal fotolijstje in je croc-leren portemonnee in hip kleurtje voor slechts $11,50. Er kunnen maximaal 60 foto’s op dus al je vrienden en familieleden kunnen mee.

Wat wil een vrouw nog meer ;-)?

WalletBe-rood

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?