Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Zaterdag 29 juli is ie er weer, de Aldi Jacuzzi Zaterdag 29 juli is ie er weer, de Aldi Jacuzzi
  • IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase
shoppen

Tulp Firewall

Na de mooie houtkachels van Piet Hein Eek en Piet Boon is Tulp verder aan de slag met ‘buitenvuren’.

tulp firewallEr zijn verschillende types, zoals schalen en kachels, maar voor mij is de topper toch echt Firewall. De Tulp Firewall is een openhaard, gardendivider en windscherm in één, die je overal op je terras of tuin kunt plaatsen. De Firewall werkt op propaangas en met simpele druk op de knop wordt de vlam ontstoken en wordt je terras of tuin verwarmt. De Firewall wordt geleverd met een deksel, zodat de haard niet nat wordt en dus gewoon buiten kan blijven staan. Het ontwerp is gemaakt van onbehandeld cortenstaal, zodat de haard natuurlijk verouderd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?