You are here: Home » Gadgets » Tulp Firewall

Tulp Firewall

geschreven door Constance

Na de mooie houtkachels van Piet Hein Eek en Piet Boon is Tulp verder aan de slag met ‘buitenvuren’.

tulp firewallEr zijn verschillende types, zoals schalen en kachels, maar voor mij is de topper toch echt Firewall. De Tulp Firewall is een openhaard, gardendivider en windscherm in één, die je overal op je terras of tuin kunt plaatsen. De Firewall werkt op propaangas en met simpele druk op de knop wordt de vlam ontstoken en wordt je terras of tuin verwarmt. De Firewall wordt geleverd met een deksel, zodat de haard niet nat wordt en dus gewoon buiten kan blijven staan. Het ontwerp is gemaakt van onbehandeld cortenstaal, zodat de haard natuurlijk verouderd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com