Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
shoppen

Gladde benen met Philips

Het is alweer bijna rokjesdag (met dank aan Martin Bril) en dan wil je toch wel met mooie, gladde, haarloze benen gezien worden. En dan hebben we het nog niet eens over de bikinilijn en de oksels.

philips epilator

Als je gebruik maakt van een van de nieuwe Philips SatinPerfect epilatoren gaat ontharen sneller en blijft je huid wekenlang zijdezacht en haarvrij. De Philips SatinPerfect heeft een speciaal ontworpen, extrabrede epileerkop en de keramische schijven verwijderen meer haartjes in één beweging. SatinPerfect tilt het haar actief op dmv. subtiele trillingen op die manier worden de liggende haartjes verwijdert. Daarnaast word je huid gestimuleerd door het actieve massagesysteem. De opzetkap kan kantelen om de contouren van het lichaam te volgen.

Alle 5 modellen uit de SatinPerfect serie hebben een drukregeling, een lotion om de huid voor te bereiden, een wasbare kop, een reinigingborsteltje en een luxe-etui om het apparaat op te bergen en te beschermen. Het topmodel (HP6578) bestaat uit de  precisie-epilator, ook ideaal voor de gevoelige lichaamsdelen, intelligente pincetten met licht en spiegel voor de wenkbrauwen, en een afzonderlijke scheerkop en trimkam voor het scheren, bijknippen en vormgeven van de gevoelige zones.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?