You are here: Home » Gadgets » Gladde benen met Philips

Gladde benen met Philips

geschreven door Constance

Het is alweer bijna rokjesdag (met dank aan Martin Bril) en dan wil je toch wel met mooie, gladde, haarloze benen gezien worden. En dan hebben we het nog niet eens over de bikinilijn en de oksels.

philips epilator

Als je gebruik maakt van een van de nieuwe Philips SatinPerfect epilatoren gaat ontharen sneller en blijft je huid wekenlang zijdezacht en haarvrij. De Philips SatinPerfect heeft een speciaal ontworpen, extrabrede epileerkop en de keramische schijven verwijderen meer haartjes in één beweging. SatinPerfect tilt het haar actief op dmv. subtiele trillingen op die manier worden de liggende haartjes verwijdert. Daarnaast word je huid gestimuleerd door het actieve massagesysteem. De opzetkap kan kantelen om de contouren van het lichaam te volgen.

Alle 5 modellen uit de SatinPerfect serie hebben een drukregeling, een lotion om de huid voor te bereiden, een wasbare kop, een reinigingborsteltje en een luxe-etui om het apparaat op te bergen en te beschermen. Het topmodel (HP6578) bestaat uit de  precisie-epilator, ook ideaal voor de gevoelige lichaamsdelen, intelligente pincetten met licht en spiegel voor de wenkbrauwen, en een afzonderlijke scheerkop en trimkam voor het scheren, bijknippen en vormgeven van de gevoelige zones.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com