Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
ladygadgets

Chimpansee race voor het goede doel

Wil je, op een leuke manier, geld inzamelen voor Stichting AAP? Download dan de widget ‘Laat Patrick en zijn vrienden spelen!’aap

Er zijn 5 chimpansees die geld vragen voor speelmaterialen (bijv. een brokkenbal van euro 12,- per stuk tot een houten klimtoestel van euro 200,- per stuk). Je kunt zelf een van de 5 apen kiezen als ‘jouw’ aap en hem of haar helpen om geld in te zamelen door de widget plaats op bijv. Hyves of een ander ‘social’ network. Via je je mobiele telefoon of Ideal kan je een donatie doen en kan je precies zien welke Chimpansee het meeste geld heeft verzameld.

De apen zijn Patrick, Peggy, Sita, Freddy en Fiffy en in het verleden hebben zij dramatische dingen meegemaakt, maar dankzij AAP kunnen zij nu weer AAP zijn en met worden zij omringd door AAP-vriendjes en vriendinnetjes.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?