You are here: Home » Gadget nieuws » Chimpansee race voor het goede doel

Chimpansee race voor het goede doel

geschreven door Constance

Wil je, op een leuke manier, geld inzamelen voor Stichting AAP? Download dan de widget ‘Laat Patrick en zijn vrienden spelen!’aap

Er zijn 5 chimpansees die geld vragen voor speelmaterialen (bijv. een brokkenbal van euro 12,- per stuk tot een houten klimtoestel van euro 200,- per stuk). Je kunt zelf een van de 5 apen kiezen als ‘jouw’ aap en hem of haar helpen om geld in te zamelen door de widget plaats op bijv. Hyves of een ander ‘social’ network. Via je je mobiele telefoon of Ideal kan je een donatie doen en kan je precies zien welke Chimpansee het meeste geld heeft verzameld.

De apen zijn Patrick, Peggy, Sita, Freddy en Fiffy en in het verleden hebben zij dramatische dingen meegemaakt, maar dankzij AAP kunnen zij nu weer AAP zijn en met worden zij omringd door AAP-vriendjes en vriendinnetjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com