Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Samsung Diva Folder

Er is recentelijk niet alleen de witte Samsung Diva (s7070) uitgekomen, maar ook de zilverkleurige Samsung Diva Folder (S5150) ligt nu in de winkels. En ladygadgets.blogo.nl mag ook deze Ladyphone gaan testen.

samsung diva folder

De Samsung Diva Folder is weer een ‘ouderwets’ clamshell  model. In het zilverkleurige klepje zit LED-verlichting verborgen en je kunt de Diva Folder in je eigen stijl personaliseren, dmv. vrouwelijke thema’s en wallpapers. Er zit een 3.2 megapixel camera op en je kunt overal je sociale netwerken bijhouden. En ook de Diva Folder heeft de SOS en de fake-call functie’s. En door een micro SD-kaart (niet bijgeleverd) kan je altijd al je muziek meenemen en deze met de MP3 speler beluisteren.

Ik ben heel benieuwd hoe de Samsung Diva Folder er in het ‘echt’ uitziet en zodra ik haar binnen heb, horen jullie het.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?