You are here: Home » Gadget nieuws » Samsung Diva Folder

Samsung Diva Folder

geschreven door Constance

Er is recentelijk niet alleen de witte Samsung Diva (s7070) uitgekomen, maar ook de zilverkleurige Samsung Diva Folder (S5150) ligt nu in de winkels. En ladygadgets.blogo.nl mag ook deze Ladyphone gaan testen.

samsung diva folder

De Samsung Diva Folder is weer een ‘ouderwets’ clamshell  model. In het zilverkleurige klepje zit LED-verlichting verborgen en je kunt de Diva Folder in je eigen stijl personaliseren, dmv. vrouwelijke thema’s en wallpapers. Er zit een 3.2 megapixel camera op en je kunt overal je sociale netwerken bijhouden. En ook de Diva Folder heeft de SOS en de fake-call functie’s. En door een micro SD-kaart (niet bijgeleverd) kan je altijd al je muziek meenemen en deze met de MP3 speler beluisteren.

Ik ben heel benieuwd hoe de Samsung Diva Folder er in het ‘echt’ uitziet en zodra ik haar binnen heb, horen jullie het.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com