You are here: Home » Accessoires » USB stappenteller

USB stappenteller

geschreven door Constance

Neem je je nog steeds voor om meer aan sport te gaan doen, maar zit je nog steeds achter je bureau zonder enige vorm van beweging?

usb stappenteller

Schaf dan deze usb stappenteller aan en ga aan de wandel en als je min. 10.000 passen per dag maakt ben je heel goed bezig. Deze superkleine stappenteller stop je gewoon in je (broek)zak of draagt ‘m om je nek. En je kunt alle informatie overbrengen naar een speciale website. Je hangt ‘m aan je computer en je kunt precies zien hoeveel stappen je de afgelopen dagen, weken, maanden of jaren gezet hebt. Ook kan je lid worden van een community waarbij je ook persoonlijke coaching of adviezen kan krijgen. En dat allemaal voor slechts £ 4,99 per stuk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com