Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Gadget test: Casio EX-Z90 camera

Ong. 2 weken geleden heb ik de Casio EX-Z90 camera thuis gestuurd gekregen voor een uitgebreide test.

casio

Het 1e wat me opviel was de grootte van de camera, of liever gezegd: het kleine formaat van de camera. Hij is superklein en lekker plat, dus je stopt hem zo in je handtas of in je jas- of broekzak. Natuurlijk zitten er allerlei mooie features op zoals een 3x optische zoom en de mogelijkheid om de personen op de foto’s dmv. de make-up functie een mooie gladde huid te geven.

Maar de ultieme test was toch wel afgelopen zondag tijdens een Hightea in het Amstel Hotel. Wij waren met vrienden en hun zoontje Sem (5 jaar!) en Sem wilde heel graag een foto van ons maken op de trap in het Amstel Hotel. Wij zijn op de trap gaan staan en Sem heeft (bovenstaande) foto genomen.

Dus nu kan ik wel helemaal lyrisch vertellen hoe geweldig de Casio EX-Z90 digitale camera werkt maar dat een kind van 5 jaar oud de perfecte foto kan maken zegt eigenlijk al genoeg!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?