Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Gadget test: Dremel

Er zijn van die doe-het-zelf apparaten waarvan ik denk: “wat kan je er allemaal mee, is het handig en werkt het ook?”

dremel 300
dremel driver
Dremel Driver

Dat heb ik ook altijd als ik de Dremel gereedschappen zie liggen. Die dingen kunnen echt van alles en nog wat en je kunt er ook een heleboel ‘hulpstukken’ bij kopen. En toen mij vorige week werd gevraagd of ik zin had om de (vrouwvriendelijke) Dremel Driver (een schoevendraaier) en de Dremel 300 Multitool te testen heb ik geen moment getwijfeld. Ik wil ook wel eens gaan dremelen (ja dit werkwoord bestaat echt). Dus zit ik nu met smart op mijn postbode te wachten die het pakketje gaat afleveren. En er zijn, na de grote verbouwing, nog genoeg (kleine) klusjes te doen, dus kom maar op met die Dremel.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?