You are here: Home » Gadget test » Gadget test: Dremel

Gadget test: Dremel

geschreven door Constance

Er zijn van die doe-het-zelf apparaten waarvan ik denk: “wat kan je er allemaal mee, is het handig en werkt het ook?”

dremel 300

dremel driver

Dremel Driver

Dat heb ik ook altijd als ik de Dremel gereedschappen zie liggen. Die dingen kunnen echt van alles en nog wat en je kunt er ook een heleboel ‘hulpstukken’ bij kopen. En toen mij vorige week werd gevraagd of ik zin had om de (vrouwvriendelijke) Dremel Driver (een schoevendraaier) en de Dremel 300 Multitool te testen heb ik geen moment getwijfeld. Ik wil ook wel eens gaan dremelen (ja dit werkwoord bestaat echt). Dus zit ik nu met smart op mijn postbode te wachten die het pakketje gaat afleveren. En er zijn, na de grote verbouwing, nog genoeg (kleine) klusjes te doen, dus kom maar op met die Dremel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com