Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert flexibel design IKEA lanceert flexibel design
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • IKEA maakt van je huis een groene jungle IKEA maakt van je huis een groene jungle
  • IKEA helpt je met opruimen IKEA helpt je met opruimen
  • HEMA tuinaccessoires HEMA tuinaccessoires
  • Test; Philips Hue Go Test; Philips Hue Go
ladygadgets

Bedlampje; lili lite

Boeken, lezen en mooie lampen. Een combinatie die niet stuk kan. Bij Lili lite hebben ze nu een pracht oplossing gevonden voor het lezen in bed. Of beter wat doe je met je boek als je klaar bent met lezen. Het lampje gaat aan als je het boek pakt en weer uit als je het boek erop legt.

lililight
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?