You are here: Home » Design meubels » Styling van de chalets op de Margriet Winter Fair 2009

Styling van de chalets op de Margriet Winter Fair 2009

geschreven door Constance

Logo Margriet Winter FairVan 20 november tot 26 november vond de Margriet Winter Fair 2009 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De Margriet Winter Fair is een jaarlijks terugkerend, feestelijk, winters evenement dat dit jaar voor de negende keer werdgehouden. De bezoekers konden meedoen aan workshops en proeverijen in de chalets, een bezoek brengen aan de modeshow en kookdemonstraties, auteurs, Margrietcolumnisten en – coryfeeën ontmoeten, inspiratie opdoen in het Lijf en Leven Plaza, optredens bijwonen van talloze bekende artiesten en natuurlijk heel veel kerstinkopen doen. Dát is Margriet Winter Fair.

Dit jaar mocht ik de styling voor de 4 chalets op mij nemen. Van het ontwerpen en indelen tot het uiteindelijk realiseren van de chalets. Het leuke was dat ik 4 verschillende ontwerpen kon maken omdat er verschillende merken in deze chalets stonden. Douwe Egberts gaf een koffieworkshop, Pickwick verzorgde een high-tea workshop, bij Elvee kon je heerlijke chocolade proeven en ook genieten van de chocoladefontein en bij Lonnes konden de bezoekers suikerklontjes gaan versieren. Zie hieronder het eindresultaat van de 4 chalets!

Pickwick : High-tea workshop
Pickwick Chalet_Styling en Interieur
In de chalet voor Pickwick draaide het om een high-tea workshop, maar ook het proeven van de verschillende melanges die de thee van Pickwick heeft. Daarnaast draaide het om de oorsprong van thee en hoe dit gemaakt wordt. Daarom heb ik gekozen voor een zachte en natuurlijke elementen die passen bij de natuurlijke oorsprong van thee. De gele elementen zijn een krachtige trendkleur deze winter en paste goed bij de kleurenpalet van deze chalet.

Lonnes : Suikerklontjes decoreren
Chalet Lonnes_Styling en Interieur
In de chalet van Lonnes konden de bezoekers suikerklontjes gaan decoreren. Een witte basis afgeleid van de suikerklontjes en de kleurrijke ‘zoete’ elementen maken het compleet.  

Elvee : Chocoladeproeverij
Chalet Elvee_Styling en Interieur
Een stoer ‘blokhut’ gevoel in de chalet voor Elvee waar de bezoekers chocola konden proeven. Stoere robuuste materialen in combinatie met chocoladeblauw tinten zorgen voor een warme winters gevoel in deze chalet!

Douwe Egberts : Koffieworkshop
Douwe Egberts Chalet_Styling en Interieur
Een heerlijke koffieworkshop in de chalet van Douwe Egberts, belangrijk is uiteraard dat het de ‘look’ van Douwe Egberts heeft, de kleur rood staat dan ook centraal in deze chalet. Een mooie basis van houten materialen in combinatie met rode accenten die terugkomen in accessoires en een spetterend Schotse ruit behang!

Zie hieronder nog een impressie van de bezoekers van de Margriet in de 4 chalets!
Margriet Winter Fair gezelligheid_Styling en Interieur

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com