You are here: Home » Gadget nieuws » Rainmate ontwikkelt de regenrok

Rainmate ontwikkelt de regenrok

geschreven door Constance

Vroeger, als puber, werd je liever drijfnat op de fiets naar school, dan dat je gezien wilde worden in een regenpak of een regenponcho. Maar als je ouder wordt vind je het toch belangrijker om droog over te komen. Een tijd geleden heb ik al aandacht besteed aan de Rainlegs en nu is er de Rainmate Skirt (ofwel de regenrok).

rainmates skirt

De Rainmate Skirt is speciaal bedacht voor vrouwen die op de fiets zitten met een rok of jurk aan, maar je kan hem ook over je broek dragen. De rits van de Rainmates-skirt wordt op het linkerbeen gedragen waardoor de rok gemakkelijk meebeweegt en zij is gemaakt van wind- en waterdichte parachutestof. De Rainmates Skirt is geschikt voor dames (en heren) van 1.65 meter tot 1.85 meter lang.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com