You are here: Home » In & om het huis » Moderne tuin

Moderne tuin

geschreven door testman

bankjeEen moderne tuin vraagt om strakke vormen en eigentijdse materialen. Kenmerkend voor deze tuinen is vaak ook de eenvoud, waardoor ze rust uitstralen en een aangenaam karakter krijgen.

Momenteel ben ik bezig met het ontwerpen van zo’n moderne tuin. Hierin heb ik naar de wens van de bewoners schanskorven toegepast. Elementen die steeds vaker gebruikt worden in de particuliere tuin. Waar de korven eerst alleen nog in de openbare ruimte werden toegepast, zie je ze steeds meer opduiken in de particuliere tuin, in woonhuizen, grond-keringen en muren.
Deze decoratieve elementen zijn zeer geschikt in de tuin vanwege de talloze variaties die ermee te maken zijn: Muurtjes, plantenbakken, bankjes, erfafscheidingen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te realiseren.
Leuk aan dit produkt is ook dat er zoveel verschillende materialen verkrijgbaar zijn, (om de korven van te maken en om erin te stoppen) dat het een heel persoonlijk karakter krijgt.

schanskorf

Omdat ik niet eerder heb gewerkt met dit produkt, ging ik  op zoek naar de steenkorven op internet en vond werkelijk van alles! Mijn voorkeur ging uit naar muurtjes die als zitelement kunnen worden gebruikt, en ja, ik vond ze; heel fraai!

Als je er dus over denkt deze korven in de tuin toe te passen; bedenk dan goed wat het doel van de korven wordt en welke sfeer deze moeten uitstralen. Zoek daar het materiaal, de kleur, maaswijdte en model bij; de mogelijkhen zijn eindeloos!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com