You are here: Home » Groen wonen » Stoere jongens- en lieve meisjeskamer

Stoere jongens- en lieve meisjeskamer

geschreven door Constance

traffic

 

Ik las een artikel in een vakblaadje over de winkel van Saartje Prum in Driebergen. Een  kindermeubelwinkel voor lieve meisjeskamers en stoere jongenskamers. Vol met bedden, lampen, kadootjes, behang en beddegoed.

In het artikel kwamen ook de dekbedden, kussens en lampenkappen aan bod van Tante Ted. Nieuwsgierig als ik ben gelijk even naar de site gekeken. Wat een leuke collectie! Weer eens heel iets anders!

Print

De ontwerper is een man..de naam zou anders vermoeden. Maar wat hij ontwerpt, het meeste is hand made en van eco-katoen gemaakt,  ziet er erg leuk en origineel uit.  Diverse thema’s maken dat er voor elke kinderkamer wel wat bij zit. Voordeel is je hoeft niet naar Driebergen of een ander verkooppunt te gaan want in de webwinkel kan je alles bestellen…

Een leuke kamer wil toch iedereen? Of  je nu een stoere of lieve jongen of meisje bent.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com