You are here: Home » Accessoires » Coole externe I-Phone batterij

Coole externe I-Phone batterij

geschreven door Constance

Als fervent I-Phone gebruiker loop je ongetwijfeld af en toe tegen het probleem aan dat je batterij op is, of dreigt op te raken . Zelf ben ik ervan overtuig dat dat niet zozeer komt door de batterij zelf maar meer doordat de Iphone uitnodigt om hem heel veel te gebruiken. En het kijken van filmpjes en spelen van spelletjes kost nu eenmaal veel energie.

pic5-X-Power1

Er zijn allerlei externe batterijen te koop voor je Iphone die een nog groter dan de andere. Maar dit is verreweg de mooiste en handigste die ik ooit ben tegen gekomen Het is een simpele USB kabel met een extra batterij. Je hoeft hem alleen maar in je telefoon te pluggen en het werkt. Hij heet de X-Power 1 , een rare naam, maar dat mag de pret niet drukken.

De X-Power cord gebruikt gewone AAA baterijen. De fabrikant claimt dat 1 AAA batterij genoeg energie geeft om 4,5 uur te kunnen praten. De X-Power 1 kost $30 en je kan verschillende maten (lengte  en soort kabel kiezen). Aangezien het ook een USB kabel is waarmee je gewoon je telefoon kan synchroniseren, hoef je allen wat extra AAA batterijen mee te nemen. En dat maakt deze externe batterij super handig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com