You are here: Home » In & om het huis » Werk aan de winkel

Werk aan de winkel

geschreven door testman

Sirmione

Na bijna 4 weken Gardameer met schitterende dorpjes, strakblauwe luchten, heel veel zon, een hoop leesboeken en echte italiaanse ijsjes, kwam het moment van de terugreis… Inpakken, en hoe jammer ook, het warme weer achterlaten.
Met 15 graden en ruim de helft kouder dan daar, was het vakantiegevoel direct over…Maar wat heerlijk om weer op Nederlandse bodem te zijn!
De weerberichten van de Telegraaf volgend vanaf onze vakantiebestemming, vertelden ons dat het ook in Nederland langdurig mooi weer was geweest. En toen kreeg ik het benauwd natuurlijk; help, mijn tuin!

achtertuinMaar eenmaal thuis was het een verademing door mijn tuin te wandelen en te zien dat alles mijn vakantie en de buurvrouw had overleefd! Mijn tuin was groener dan ooit! Een oerwoud bijna. Enorme ranken blauwe regen versperde mij de weg. Onkruid tussen de tegels, uitgebloeide bloemen in de borders en het kruipend leeuwebekje dat mijn hele tuin in bezit nam….
Kortom; de vakantie is voorbij; werk aan de winkel!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com