You are here: Home » Accessoires » LG monitor

LG monitor

geschreven door Constance

Gelukkig worden computer beeldschermen steeds mooier en platter.

lg scherm

LG introduceert eind augustus haar eerste 22 inch LED-beelscherm en deze is ultraplat. De LG W2286L is heel mooi om te zien en ook energiezuinig (40% minder dan een gewone CCFL monitor).

De monitor wordt in pianozwart geleverd en is geheel zonder randen, voor een strak design. De enige knop is die zichtbaar is, is de aan- en uitknop en deze is voorzien van LED verlichting, de andere bedieningsknoppen zijn weggewerkt onder de rand en laten alleen een zachtrode gloed zien als je met de hand in de buurt komt. Een ander nieuwtje is Auto Bright: deze past de beeldweergave aan nav. het licht in de kamer en de tekst/beelden op het scherm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com