You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Spel Criminology voor Nintendo DS

Spel Criminology voor Nintendo DS

geschreven door Constance

Momenteel zit ik helemaal in test van allerlei games, want ik heb nl. het spel Criminology voor de Nintendo DS ontvangen voor een test.

criminology

Wat is precies de bedoeling van het spel? Er is een agent op mysterieuze wijze vermoord en nu jij moet bewijsmateriaal verzamelen en verdachten verhoren en al deze aanwijzingen moeten worden geanalyseerd in het lab. Dit doe je dmv. je stylus. Natuurlijk krijg je ook met tegenwerking te maken en met corrupte collega’s. Maar voor de ervaren criminoloog is het prima op te lossen.

Ondanks het feit dat de agent in het spel een man is, ben ik van mening dat Criminology een echt vrouwenspel is. Ik hou jullie op de hoogte van mijn testervaringen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com