You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Sports Active voor Wii

Sports Active voor Wii

geschreven door Constance

Ik heb het Ea Sports Active spel voor de Wii gekregen zodat ik dit uitgebreid kan testen. In de doos zit de DVD, weerstandsbanden voor het trainen van je bovenlichaam en een tasje (voor om je bovenbeen) waar je je Nunchuk in kan opbergen tijdens het trainen. De Nunchuk registreert ook wat je je met benen doet (squats en uitstappen). Het Wii Balance Board zit er niet bij, maar kan wel (voor een aantal oefeningen) gebruikt worden.

ea-sports-active

Wat kan je allemaal doen met Ea Sports Active? Allereerst maak je voor jezelf een fitnessprofiel (dit hoeft niet maar is wel aan te raden) aan, in dit profiel vermeld je naam, geslacht, leeftijd, lengte en gewicht. Vooral invoeren van het juiste gewicht is belangrijk want nav. daarvan wordt berekend hoeveel calorieen je verbrandt. Dan kies je het uiterlijk van jouw personage en kan je beginnen met de 30-dagen uitdaging en wordt ook je fitness dagboek bijgehouden.

In de Ea Sports Active zitten 82 voorgeprogrammeerde workouts en ook kan je zelf een workout samenstellen. Er zijn 3 soorten workouts: makkelijk, middelmatig en moeilijk. Nadat je je workout hebt uitgekozen, selecteer je de oefeningen die wilt gaan doen en dan zie je gelijk onderaan het scherm hoeveel calorieen je (waarschijnlijk) gaat verbranden. Zo verbrand je (volgens het scherm) bij de 1e oefening al 150 calorieen! (Ik ga dit natuurlijk testen, want dat is behoorlijk veel.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5rSeTGmfI4g[/youtube]

Ik ben gaan kijken naar de verschillende soorten oefeningen en deze zijn behoorlijk gevarieerd. Zo moet je soms hardlopen, squats maken of je armen trainen (dmv. de weerstandband). Ook kan je samen met een vriend of vriendin trainen en blijven je virtuele trainers je enthousiast aanmoedigen.

Ik spin zelf 2 tot 3 keer per week (en verbrand dan zo’n 500 calorieen in een uur) dus ik ben heel benieuwd hoeveel calorieen ik ga verbranden met 1 uur voor de Wii.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com