You are here: Home » Accessoires » Test LG Arena

Test LG Arena

geschreven door Constance

Nog steeds ben ik op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon. En dat blijkt geen gemakkelijke opgave want ik heb een paar eisen. Er moet minimaal een fm-radio, mp-3 en WiFi opzitten, en de telefoon moet er ook nog eens mooi (dus vrouwelijk) uitzien en een leuk kleurtje hebben.

Gelukkig krijg ik regelmatig ‘test’ telefoons opgestuurd dus kan ik eerst een telefoon uitproberen voordat ik er eentje aanschaf. En sinds dit weekend heb ik de LG Arena thuis. Ik had het liefste een roze exemplaar gehad (ja LG heeft roze exemplaren), maar als testmodel heb ik een zilvergrijze gekregen.lg-arena

De LG Arena heeft een 3 inch WVGA scherm waardoor je heel goed naar films op dvd-kwaliteit kunt kijken. Verder zit er op de LG Arena de Dolby Mobile functie (als eerste mobiele telefoon ter wereld) waardoor je kunt luisteren naar zgn. surround sounds. De camera heeft 5-megapixels en een geheugen van max. 40 GB (waarvan 8 GB intern). De batterij kan 300 uur standby staan of 30 uur mp3’s afspelen.

Natuurlijk is het scherm horizontaal en verticaal te gebruiken en door de S-klasse interface kan je dmv. de Floating Image Gallery foto’s als een waterval naar beneden laten vallen.

Ik ben heel benieuwd of de LG Arena mij gaat bevallen, dus binnenkort kunnen jullie hier een testrapport nalezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com