You are here: Home » Accessoires » Test TomTom White Pearl

Test TomTom White Pearl

geschreven door Constance

Afgelopen week ben ik op pad geweest (zowel met de auto als op de fiets en lopend) met de TomTom White Pearl.

Ik ben zelf in het bezit van een ander navigatiesysteem en daar duurt het soms vreselijk lang voordat ik verbinding heb met de sateliet, maar dat is bij TomTom absoluut niet het geval. Sterker nog, zelfs in mijn achtertuin had ik verbinding en gaf ie exact aan waar ik me bevond.

Wat me verder ook nog bevalt aan de TomTom White Pearl is het formaat, zij is lekker klein (incl. de dashbordhouder) en past daardoor makkelijk in je handtas. 

Ook bij de TomTom White Pearl ben ik aan de slag gegaan zonder dat ik de gebruiksaanwijzing heb gelezen en dat was echt prima te doen. De navigatie van het systeem is heel logisch en duidelijk.

Als je in de buurt van een fototoestel rijdt (ivm. snelheid en/of roodlicht controle) krijg je een heel duidelijk signaal te horen en ook ruim van te horen.

Ook deze TomTom maakt gebruik van Map Share technologie en een Help me! menu.
Dmv. de IQ Routes krijg je automatisch de reis- en aankomsttijden te zien en (zeker op de snelweg reuze handig) de rijstrook-aanwijzigingen zodat je altijd precies ziet welke rijbaan je moet gaan nemen.

Zoals ik al eerder schreef vind ik ook de mogelijkheid om je TomTom White Pearl in een speciaal model auto te laten rijden helemaal geweldig. Ik heb dit ook aan een aantal vriendinnen laten zien en ook zij werden er helemaal blij van.

Het is dat mijn huidige navigatie het nog prima doet maar anders was ik gelijk naar de winkel gegaan om de TomTom White Pearl aan te schaffen.
Dus kan ik nu alleen maar duimen dat ie snel stuk gaat 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com