You are here: Home » In & om het huis » Op een mooie zomerdag..

Op een mooie zomerdag..

geschreven door Constance

…het is een dag in juni, één van de eerste mooie zomerdagen van dit jaar en wij genieten weer volop van het mooie weer. Iedereen probeert een zonnestraal mee te pakken, op een terras in de stad, het eigen balkon of wel de eigen tuin.Het binnen gebeuren van het huis laten wij ver achter ons. Buiten dáár gebeurt het NU!

Maar wij kunnen altijd het binnen met het buiten combineren.
Bijvoorbeeld: Die mooie kleur die in de huiskamer op de muur geschilderd is, kun je ook toepassen op de scheidingswand met je buren of op de erfafscheiding tussen de woningen of dit nu in hout of beton uitgevoerd is.

Met de juiste combinatie materiaal/verf kun je je leef wereld aanzienlijk vergroten.Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen!

Maar ook het gebruik van dezelfde sierpotten voor je planten binnen en buiten, geeft als resultaat dat je leefruimte vergroot wordt. Want de palm van binnen kan in de zomer gerust naar buiten. En wat dacht je van de Bloom pot die zowel binnen als buiten te gebruiken is als bloempot of wat denk je  de potten te vullen met ijs en de favoriete drankjes van je gasten tijdens een BBQ? En..hij geeft ook nog licht!

Of geef je lounge stoelen op balkon of terras dezelfde bekledingsstof of in ieder geval dezelfde kleur als je eetkamerstoelen in de woonkamer. Het leuke hiervan is ook dat als je eens een feestje geeft in het jaargetijde dat buiten geen optie is, dan completeren de buiten stoelen met binnen en is het weer één geheel!

En zo blijft heel lang die mooie zomerdag telkens weer terug komen……..

Wil Pul, Interieur Tipgever Haarlem/Leiden

Gerelateerde artikelen

4 reacties

wannes 13 augustus 2009 - 14:36

Online te koop op http://www.zabadoo.be
Gratis thuislevering mogelijk

Reageer
wannes 13 augustus 2009 - 14:36

Online te koop op http://www.zabadoo.be
Gratis thuislevering mogelijk

Reageer
wannes 13 augustus 2009 - 14:36

Online te koop op http://www.zabadoo.be
Gratis thuislevering mogelijk

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com