You are here: Home » Audio & video » Samsung Ultra Touch

Samsung Ultra Touch

geschreven door Constance

Eindelijk heb ik de Samsung Ultra Touch mogen ontvangen om te testen. (Mijn 1e artikel staat hier.)

Misschien ben ik erg kritisch maar ik vind de Samsung Ultra Touch niet zo heel erg spannend om te zien. Als Samsung fan had ik van het uiterlijk meer verwacht.

Het touchscreen werkt helemaal goed (ja dames, ook met mijn lange nagels) dus dat is een pre.

Ik begin met de minder goede kanten:
Ik vind de Samsung Ultra Touch meer een Manphone dan een Ladyphone, de internetverbinding is af en toe langzaam en de batterij (en dat terwijl ik geen Bluetooth oid gebruikt heb) gaat heel snel leeg. Maar dit zou aan mijn testmodel kunnen liggen.

De camera (8.0) daar integen maakt wel fantastische foto’s en ook de FM-radio en de MP-3 speler zijn gewoon goed.

Mijn eindconclusie: als ladyphone valt ie (voor mij althans) af. Maar zoek je een complete telefoon met touchscreen waar ook nog eens een hele goede camera opzit, dan is de Samsung Ultra Touch voor jou een goede keuze.

Maar mijn zoektocht gaat helaas nog verder….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com