You are here: Home » Beauty » Youngblood minerale make-up

Youngblood minerale make-up

geschreven door Constance

Ik ben zelf, sinds 2007, een enthousiaste gebruikster van minerale make-up. (Je kunt hier mijn ervaringen lezen.)

Sinds kort is in Nederland het merk Youngblood Mineral Cosmetics te koop. En ik heb kennis mogen maken met de bedenkster Pauline Youngblood en haar make-up lijn.

Pauline Youngblood werkte als paramedisch schoonheidsspecialiste samen met dermatologen en plastisch chirugen en gaf aan patienten adviezen over acne, couperose en andere huidproblemen. En met haar ervaringen heeft zij in 1996 besloten om een make-up lijn te ontwikkelen die niet alleen onregelmatigheden van de huid zou kunnen oplossen maar ook de huid kon laten herstellen en verzorgen.

Aangezien ik bekend ben met minerale make-up was ik heel erg nieuwsgierig naar het verschil tussen Youngblood Mineral Cosmetics en mijn huidige merk (id Bare Minerals).

Tijdens de make-over sessie viel me op dat de foundationpoeder minder ‘klonterig’ was, maw. de poeder zag er losser uit. En het eindresultaat hiervan is dat je er heel gezond en stralend uitziet, zonder glim, maar wel met een hele mooie glans.

De foundationpoeder is in 16 kleuren te koop, van licht t/m heel donker.
Ik hou zelf van een zgn. ‘sunkissed’ effect en ook dit behoort tot de mogelijkheden met Mineral Radiance in 3 kleuren.
Verder behoren ook verschillende kleuren blusher, oogschaduw, mascara, lippenstift en lipgloss tot de gehele Youngblood Mineral Cosmetics lijn.

Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn verdere ervaring met Youngblood Mineral Cosmetics, want er komen nieuwe producten aan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com