You are here: Home » Gadget nieuws » Nokia N97

Nokia N97

geschreven door

Net zoals Constance ben ik bijna toe aan een nieuwe telefoon. Ondanks dat ik eigenlijk een enorme LG fan ben, lijkt het er op dat ik ga zwichten voor de nieuwe Nokia 97. Als ik het filmpje hier onder mag geloven is het precies wat ik zoek: volledig toutchscreen mèt apart qwerty toetsenbord, kan ik waar dan ook bloggen!

De Nokia N97 White is een echt internet toestel waarmee je als het ware een laptop op zakformaat bij je hebt. Via de razendsnelle HSDPA of WiFi verbinding is het mogelijk om eenvoudig te surfen op het internet, video’s te streamen, spelletjes te spelen of je e-mailberichten op te halen en te versturen.

Je kunt de N97 volledig inrichten met je eigen voorkeuren. Op het startscherm plaats je de voor jou belangrijkste widgets waarmee je direct toegang hebt tot bijvoorbeeld je contacten, media en andere menu opties, zodat je met een vingerbeweging alles bij de hand hebt. Het 3,5 inch scherm zorgt ervoor dat je een duidelijk en helder beeld hebt, en het uitschuifbare qwerty toetsenbord maakt het typen van teksten of berichten uiterst eenvoudig.

Ook is de Nokia N97 Wit voorzien van een document viewer waarmee je bestanden als Word, Powerpoint, Excel en PDF kunt openen en bekijken. Het 32 Gigabyte interne geheugen is in elk geval meer dan voldoende voor je muziek, films en overige bestanden, maar je kunt het eventueel met een 16 GB memorycard nog verder uitbreiden tot 48GB. Nokia biedt je tevens toegang tot de Nokia Ovi Suite waarmee je vanaf je opstartscherm toegang hebt tot sociale netwerken zoals Flickr en Facebook.

Met de 5 megapixel camera maak je de mooiste foto’s dankzij de Carl Zeiss lens. Ook de video’s die je opneemt zijn van DVD kwaliteit en een tweede camera maakt het videobellen mogelijk. Je foto’s en andere belevenissen kun je direct delen met al je vrienden op je sociale netwerk. Middels Flash Video kun je filmpjes van sites als Youtube goed bekijken.

Muziek heb je altijd bij de hand met de ingebouwde MP3 speler en FM Radio en wil je alles even voor jezelf houden dan kan dat met de meegeleverde headset.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com