You are here: Home » Accessoires » HP TouchSmart tx2-1050ed Laptop

HP TouchSmart tx2-1050ed Laptop

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag werd er een doos bij mij thuis afgeleverd en daarin
zat de HP TouchSmart tx2-1050ED. En er werd mij gevraagd of dit model
laptop 10 dagen wilde gaan testen.

De HP TouchSmart tx2-1050ED is een klein model laptop en een tablet
in-een. Het scherm (dat je helemaal van je af kunt draaien) heeft touchscreen (dat bij mij, door mijn lange
nagels, niet helemaal lekker werkt) en hij draait op Microsoft Vista.

Verder zit een een dvd-speler op, een 5-in-1 medialezer die geschikt is
voor Secure Digital kaarten, MultiMedia kaarten, Memory Stick, Memory
Stick Pro of XD picture kaarten.

Ik gebruik zelf al ruim een jaar een Bamboo Tekentablet ipv. een muis en deze gadget zit ook op de HP TouchSmart tx2-1050ED. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meer zonder mijn pen en tablet kan, maar voor de nieuwe gebruiker is het een kwestie van wennen. Ik ga me de aankomende dagen nog meer verdiepen in het touchscreen samen met HP Mediasmart Mediaspeler software en ik ben benieuwd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com