You are here: Home » Accessoires » WOW… roze Smeg wasmachine

WOW… roze Smeg wasmachine

geschreven door

Mijn voorliefde voor roze gadgets wordt weer eens aan alle kanten gekieteld… Nou moet je niet denken dat mijn huis helemaal roze is hoor, mijn huis is eigenlijk vrij kleurloos: wit, zwart, grijs en bruin! Maar toch hou ik enorm van roze gadgets zoals bijvoorbeeld deze roze wasmachine van Smeg.

Ik kwam deze wasmachine tegen op internet en ging op zoek naar wat meer info hierover…. en wat gebeurde er?? Ik bleef er bijna in, want er is ook een roze koelkast (in allerlei koel/vries combi’s) én er is een roze vaatwasser… Allemaal in jaren ’50 stijl.

Helemaal te gek, ik liet het dus gelijk aan mijn aanstaande zien en die grapte dat ik dan maar wel naar een eigen huisje op zoek moest gaan! Gekheid natuurlijk, maar het neemt niet weg dat ik deze apparaten helemaal fantastisch vind.

Het energielabel van deze apparaten is AAA, dus niet alleen een lust voor het oog van alle pink-liefhebbers, maar ook nog eens energiezuinig en dus milieu verantwoord. Klik hier voor de specificaties.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com