You are here: Home » Accessoires » Replay zomertassen

Replay zomertassen

geschreven door Constance

Een beetje hippie-vintage, maar ook wat native American Indiaanse invloeden zijn terug te vinden in de nieuwe lijn Replay tassen voor de zomer. Heel vrolijk, casual en toch origineel. Mooi voor op het strand, mee naar werk en natuurlijk…. op vakantie! De modellen zijn namelijk supervrolijk en kleurig.

Ik vond deze in de Replay winkel in de Amsterdamse Leidsestraat, maar mocht je daar nou niet om de hoek wonen… Op ikzoekeentas.nl kan je ze ook vinden en bestellen! Überhaupt een handige site, want je vindt er tassen in alle soorten en maten – pas dus op voor het bekende ‘verdrinken in je surf’-effect…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com