You are here: Home » Computers, desktops, laptops » VAIO type C Luxe laptops

VAIO type C Luxe laptops

geschreven door

Laptops zijn er in vele soorten en maten. Met een beetje mazzel, kun je tegenwoordig ook een kleur kiezen. Maar deze nieuwe Sony Vaio Type C laptops zijn zeer opvallend. Sony Japan heeft drie Vaio Type C laptops geïntroduceerd, de C in de naam staat voor Crocodile en beschrijft de buitenkant van deze laptops.  Ze zijn namelijk voorzien van een bekleding met het uiterlijk van krokodillenleer. De gebruikte materialen zijn plastic en silconen, er zijn geen krokodillen mishandeld bij de produktie van deze laptops.

De Sony Vaio C wordt aangedreven door een Intel Core 2 duo-processor, heeft tot 8 GB RAM en maximaal 500 GB aan harde schijf. Voor de grafische kaart is gekozen voor een NVDIA GeForce 9300M GS graphics.

De Sony Vaio type C heeft een 14,1 inch 1280 x 800 LCD-display en ondersteunt WiFi 802.11a/b/g/n en Bluetooth. De modellen die voorlopig alleen in Japan te verkrijgen zijn hebben de namen VGN-CS92DS, VGN-CS92JS en VGN-CS92XS gekregen.

De prijs begint in Japan vanaf zo’n JPY 104800,00 (€791.72). Of deze editie van de Sony Vaio ook nog naar Europa komt is momenteel onbekend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com