You are here: Home » Accessoires » Fokke & Sukke Poepkalender

Fokke & Sukke Poepkalender

geschreven door

Al jaren was ik op zoek naar eens een ‘echte’ leuke verjaardags kalender. Eind vorig jaar vond ik er een… Op het eerste gezicht ziet ie er zo onschuldig uit, totdat je hem open maakt!

Dit is echt de leukste verjaardagskalender voor in de WC. Elke maand een cartoon uit het rijke Poep- en Piesrepetoire van Fokke & Sukke. Ik ben misschien wel een vrouw, ik schrijf bijna altijd het liefst over ROZE gadgets… Maar in sommige dingen ben ik volgens mij net een vent!

Bijvoorbeeld: een tijdje geleden heb ik mijn ogen laten laseren en ik werd van te voren uitgebreid geïnformeerd over wat me te wachten zou staan. Ik had in de informatie formulieren gelezen dat meestal de ‘echte stoere kerels’ de meest heftige pijnen ervaren, meer dan vrouwen! (ik had gelijk een goeie indruk van die oogarts!) Uiteindelijk lag ik in bed om te herstellen van de ingreep en toen bedacht ik me, terwijl ik met mijn ogen dicht gekleefd lag dat ik dan toch wel een ‘echte kerel’ moest zijn…. zo BIZAR veel pijn deed het! (zelfs met pijnstillers, oogdruppels, valium en een glas rode wijn!)

Wat die verjaardagskalender betreft, ik ben benieuwd wat de meeste vrouwen er van vinden… Ik heb echt helemaal in een deuk gelegen, terwijl ik in mijn achterhoofd dacht: ’t is wel echt mannen humor…

€ 6,95 bij bestthings.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com