You are here: Home » Shoppen » No Worries onder de zonnebank

No Worries onder de zonnebank

geschreven door Constance

De maand mei staat in het teken van de zon, maandag heb ik wat meer uitleg gegeven over de huidtype’s ( klik hier voor dat artikel ) en waar je voor moet oppasen als je onder de zonnebank gaat.

Je moet de huid voorbereiden op de blootstelling aan UV-licht. Voor zowel de zonnebank als tijdens het natuurlijk zonnen. Zodat je huid beschermt wordt tijdens het bruiningsproces en daardoor krijg je ook een mooier resultaat.

UV-licht zorgt voor de oxidatie van melanine, dus je wordt bruin. Maar je wil je huid ook beschermen onder de zonnebank en niet dat vervelende na het zonnen geurtje meenemen.

In No Worries van Australian Gold, zitten heel veel stofjes die je huid verzorgen en beschermen. Ineerste plaats goed kijken welk huidtype je hebt. Dan kies je tijd uit van het zonnen en welk type zonnebank en dan de bescherming.

In No Worries zit het Biosnine Complex, dat is een melange van olijf en tea tree olie, en panthenol dit zorgt voor de maximale melanine productie ( bruin worden ) en het vermindert het zonnebank luchtje.

Vitamine A, C, E en F zorgen voor hydratatie( vocht ) en herstel van de huid.

CO Q10 wordt gebruikt als antioxidant en huidverzorgend bestanddeel in cosmetica, en voorkomt het ontstaan van fijne rimpeltjes en lijntjes.

Het is onder de zonnebank net zo belangerijk om je huid te beschermen als in de natuurlijke zon. Een kuur is heerlijk om te doen maar laat je goed informeren in zonnestudio, het is voor de gezondheid van jouw huid en daar moet je een leven lang mee doen.

No Worries van Australian Gold is te koop bij de zonnestudio.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com